Nyt kaipaillaan muiden äitien kokemuksia. Mehän emme ole hankkineet K:lle vielä syöttötuolia. Tiistaina käymme 6kk neuvolassa ja toivottavasti saamme istuttamisluvan (siis tottakai K istuu sylissä ym.). Oma terkkamme on melko tarkka tässä istuttamisasiassa ja itsekkin haluan pelata varman päälle kun kerran pienen ihmisen selästä on kysmys. Istuahan K on halunnut jo pitkään ja pitkään myös ähertänyt itsensä istumaan puoli-istuvasta asennosta. Itse ei kuitenkaan osaa vielä istua ilman, että muksahtaa nurin.

B001UQ5PWQ.01.jpg


Minulle itsestään selvyys oli, että hankimme Tripp trapin. Viime hetkellä kuitenkin kuulin, että joillain on kyseinen tuoli jäänyt n. vuoden kohdalla käyttökelvottomaksi kun lapsi ei siihen enää ole mahtunut. Kyseessä tottakai isohko lapsi mutta iso on meidän K:kin. Pikainen keskustelupalstojen vilkaisu toi saman tuloksen -TT uudella babysetillä on melko ahdas. Itse en uskalla tuon pienen jättiläisen kanssa ottaa sitä riskiä, että tuoli jää pieneksi. Harmittaa tosi paljon sillä kyseinen tuoli miellyttää kovasti omaa silmää ja on ennenkaikkea tukeva ja turvallinen.

blanc_2.jpg


Nyt sitten harkitsemme Brion sit tuolia. Ainakin valmistaja väittää ettei tuolia saa kaatumaan ja tuoli on myös miellyttävän näköinen. Pitkäikäisyydestä plussaa myös. Brion tuolissahan turvakaari on säädettävä ja sen pystyy myös aukaisemaan lasta tuoliin laitettaessa. 

sit_turvakaarella_valkoineniso_1004_c69.

Plussaa myös siitä, että tuoliin saa kiinni tarjottimen. Tripp trapp:iinkin olen tarjottimia nähnyt mutta Suomestahan niitä ei tietenkään saa...

img10263347071.jpeg

Nyt kaipailisin kokemuksia kyseisestä tuolista -löytyykö? Myös suosituksia muista tuoleista otetaan vastaan. Mielenkiintoista olisi myös kuulla mitä Tripp trapin omistavat ovat tykänneet tuolista? Tuntuuko tuoli ahtaalta?