Yves Rocher lähetti minulle tämän kuun testattavat tuotteet. Sain ihastuttavan setin Tradition de Hammam tuotteita. (tämä siis sponssattu postaus) 

IMG_6820.JPG


Tuotteet olivat todella houkuttelevia. Näissä on sellaista kylpyläfiilistä. Kauniit houkuttelevat pakkaukset ja toimivat tuotteet -iho oli kuorinnan ja vartalovoiteen jäljiltä todella pehmeä. 

IMG_6825.JPG

Mutta sitten omalta kohdaltani se iso miinus -nimittäin se tuoksu! Kuorinta ja suihkuöljy tuoksuivat voimakkaasti vaniljaiselta enkä voi kyseistä tuoksua sietää. Mieleeni nousi heti muistikuva saman firman vaniljahajuvedestä pyöreässä pullossa (muistaako joku?) jota kaikki ostivat urakalla joululahjaksi n. 12 vuotiaalle Anttikselle. Meinasin pyörtyä siitä hajusta joka kerta kun pullon aukaisin.  Olen melko herkkä voimakkaille tuoksuille ja juuri tämä vanilja-aromi on sellainen johon reagoin herkästi.

IMG_6829.JPG

Balsami taas ei tuoksunut vaniljalta. Mutta tottakai minun tuurilla tuoksu oli juuri se määrittelemätön haju (en osaa sanoa mikä tuo tuoksu on) jota inhoan yli kaiken. Onneksi käytössä hajut hälvenivät hieman ja tilalle tuli mausteisempi ja miellyttävämpi tuoksu. Harmitta silti vietävästi, että näin ihanien tuotteiden kohdalla sattuu tälläinen lemukatastrofi. 

IMG_6832.JPG

Mutta tämähän on täysin makukysymys. Iso osa varmasti vaniljan tuoksusta pitää vaikka minä en sitä voikkaan sietää. Muuten kyseiset tuotteet olivat kyllä oikein ihania ja hoitavia. Sopivat hyvin viikonlopun hemmotteluhetkeen.