Se on jo joulukuu. Joulufiilis on edelleen jossain ja kaukana. Lunta ei näy ja eilen oltiin reilusti plussan puolella. Ei vaan tunnu joululta. Ei. Jospa se tästä pikkuhiljaa. Huomaamatta iso osa lahoistakin on tullut hankittua -netti on käteävä tässäkin.

IMG_6370.JPG

Pojankin huoneeseen syttyivät jouluvalot.


Muutoin arki täällä on ollut jälleen vauhdikasta. Mammatapaamisia on riittänyt ja niille seuraa jatkoa viikonloppuna kun tapaamme muutaman netissä tapaamani äidin (ja tietenkin vauvojen) kanssa. Minä emännöin tätä miittiä ja täytyy sanoa, että jännittää jo! 
IMG_6372.JPG

Huomenna saadaan myös K:n eno kylään ja sunnuntaina on suunnitelmissa työstää gradu loppusuoralle. Mielellään palauttaisin oikolukua ja korjauksia vaille valmiin version tulevalla viikolla. Tekemistä riittää siis...koitan kuitenkin pyörähtää täälläkin välillä kaiken hössötyksen keskellä. Mukavia viikonloppuja jo näin etukäteen!