Raskausaikana kengänkokoni kasvoi noin numerolla. Synnytyksen jälkeen odottelin hyvän tovin jalan palautumista ja melkein menetin toivoni -siinä meni nimittäin kauan! Kyllä se jalka jotakuinkin palautui entiseen kokoonsa mutta ehkä hieman leveni. Tänään sitten päätin käydä läpi kenkävarastot ja testata menevätkö vanhat kengät enää jalkaan.

IMG_7521.JPG


Onneksi iso osa ihanuuksista oli vielä sopivia. Jokunen kapeampi pari piti pistää syrjään sillä tiedän niiden viimeistään kesähelteillä käyvän tukaliksi. Yhdet parit ostin kesällä ja nyt sain todeta ne liian suuriksi -malttamaton minä! 

IMG_7523.JPG

Samalla kiertoon lähti myös jokunen sellainen pari jota ei ole tullut käytettyä -vaikka kuinka ihania ovatkin. Noh..kaappeihin tuli taas mukavasti väljyyttä.

IMG_7524.JPG

Kiertoon lähteviä kenkiä ajattelin kuvailla tässä lähiaikoina ja laittaa myyntiin. Huutonettiin tai sitten tänne blogin puolelle huutokauppana. Kumpi olisi mielestänne parempi tapa?  (Huom: kuvissa näkyvät ovat siis kaappiini jääneitä -eivät ole tulossa myyntiin)