IMG_8496.JPG


Uusin hankinta on meidän perheen arjen pelastaja -varsi-imuri! Pitkään pohdittiin tämän hankintaa ja lopulta imuriksi valikoitui Bosch Move 2-in-1 imuri. Ominaisuuksiltaan tämä imuri vakuutti parhaiten (mm. pölysäiliön koko) mutta täytyy myöntää, että myös ulkonäkö miellytti silmää.

IMG_8502.JPG

Ei varmaankaan tarvitse selittää miksi pidän tästä enemmän kuin isosta ja kömpelöstä imuristamme joka on hautautunut täyskatastrofi siivouskaappiimme. Rakentajat olivat kyllä fiksuja tätä asuntoa suunnitellessaan -ei siivouskaappia! Niinpä asennutimme isomman kaapiston eteiseen ja siitä yksi osa palvelee siivouskaappina -erittäin huonosti. Aina kun yrität saada imurin ulos saat koko siivouskaapin sisällön niskaasi...

IMG_8503.JPG

Hetken mietin haluako ihan tosissaan imuria näkösälle vai pitääkö tämäkin yrittää survoa jonnekkin piiloon. No ei tarvitse! Sen verran tyylikäs kapistus tuo on, ettei edes minua häiritse vaikka se nököttääkin nurkassa.

IMG_8505.JPG

Akku tässä kestää helpostikkin meidän pienen asuntomme imurointiin kerralla. Tälläiselle laiskalle siivoajalle tämä on kyllä pelastus. Nyt imuroitua tulee huomattavasti useammin -ensin jopa miehen kanssa kinasteltiin siitä kumpi saa imuroida! Tulipan sekin päivä nähtyä...