Sopivasti ennen uutta vuotta tipahti laatikkoon Yves rocherin uusimmat testituotteet. Tällä kertaa sain testattavakseni kolme helmiäisluomiväriä, siveltimen luomiväreille sekä voidemaisen kajalkynän. 

IMG_8279.JPG


Purkkeja tiiratessa ihmettelin miten vähän kimalletta tuotteissa on -kun olin käsittänyt sitä riittävän. Meikatessa sitten yllätyin -kyllä sitä kimaletta riitti! Myös pigmenttiä näistä tuotteista löytyi kiitettävästi. Väri levittyi kauniisti ja kesti hyvin koko illan -vaikka toisella testikerralla unohdin pohjustaa luomet.

IMG_8281.JPG

Suosikkisävyni on ehdottomasti "helmiäisroosa" jota en roosaksi kyllä kutsuisi -lähinnä pronssin sävyinen. Tällä tein silmämeikin myös eilisiin illanistujaisiin.

IMG_8286.JPG

Kajalkynän totesin myös toimivaksi. Vuosiin en ole kajalia käyttänyt joten oli kai tuo aikakin. Muistelen kajaleiden yleensä valuneen samantien mustaksi sutuksi silmien alle. Tämä onneksi kesti nättinä useamman tunnin -aivan loppuillasta huomasin silmäkulmien hieman suttaantuneen. Kaikenkaikkiaan olin siis erittäin tyytyväinen tuotteisiin ja näitä voin hyvillä mielin suositella muillekkin!

(Tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi)