Meillä on rauhallista. Koko perhe koossa. Aamupäivät äiti korjailee graduaan poikien puuhatessa omiaan. Neuvolaankin päästin koko konkkaronkka. Sen jälkeen yhdessä kahville. Harvinaista herkkua tämä tämmöinen. Makuunista haettiin iso kasa leffoja -niitä voi viikon mittaan katsella K:n kömmittyä yöunille.

IMG_8493.JPG


Harmihan se on, että lomailuun antaa syyn lomautus mutta oikeastaan taidetaan kaikki nauttia tilanteesta. Mies rukka ei ole paljon ehtinyt lomia pitämään parin viime vuoden aikana. Viikon sai kesällä pidettyä. Isyysloma on ollut ainut pidempi "loma". Voitte siis uskoa, että taukoa tarvittiin. Mietittiin, että emme ole olleet koskaan pidempää pätkää yhtä aikaa kotona. Aina on toinen tehnyt töitä tai opiskellut toisen lomaillessa. Nyt nautitaan tästä ajasta ja rauhallisista päivistä perheen kesken.

IMG_8494.JPG