Olen tässä viimeaikoina selannut monta kertaa vanhaa blogia ja fiilistellyt vanhoja juttuja. Samalla on ruvennut vähän harmittamaankin nykyinen bloginpito. Tottahan osa vanhoista jutuista melkein nolottaa ja kuvien laatu on välillä mitä on..varsinkin ihan alkuaikoina. Mutta kuitenkin vanhassa blogissa on tietynlaista...noh..sanotaan vaikka maanläheisyttää joka nykyisestä puuttuu. Sellaiset normaalit arkiset jutut jäävät melko vähälle. Ja ainakin juuri niitä juttuja on kiva fiilistellä jälkikäteen -blogi onkin aivan valtavan hyvä keino säilyttää muistoja! Niinpä tänään tuonkin blogiini ihan vain arkisia juttuja. Ei mitään kovin hienoa mutta sellaisia pieniä hetkiä tältä viikolta.

IMG_6612.JPG

IMG_6611.JPG
K vieraili kiinalaisessaIMG_8625.JPG
Lelulaatikon valtias


IMG_8654.JPG
Äidin ja iskän terveellinen iltapala

IMG_8645.JPG

IMG_8685.JPG
Tällä viikolla meillä on käynyt hirmuisesti vieraita. Tarjottaviksi leipaisin pätkismuffinseja.


IMG_8650.JPG

IMG_8651.JPG
Mums mums...

IMG_8723.JPG
Pieni laukkuvaras

Semmoista täällä vaan. Melko vauvapainotteista mutta se nyt ei lienee mikään yllätys. Mukavaa perusarkea.