main-woman-closet.jpg


Raskauden jälkeen olen ottanut projektiksi vaatekaapin. Todella paljon vaatetta on lähtenyt kiertoon. Suurin kato on käynyt housuvarastolla sillä housukoko on kasvanut sillä yhdellä numerolla. Samaan syssyyn päätin laittaa kiertoon muutakin kuin liian pienet vaatteet. Olen siitä tyypillinen nainen, että vaatekaappi voi olla täynnä vaatetta mutta ei mitään yhdisteltävää. Hetkenhuumassa ostetut vaatteet jäävät yleensä melko irralliseksi kokonaisuudesta. Projektin lopputulos oli melko hurja. Voin ihan rehellisesti sanoa, että ei varmasit kovin monenlla naisella ole noin tyhjää vaatekaappia! Mieskin totesi, että "ehkä sinun pitäisi lähteä allenuusmyynteihin shoppailemaan". Esimerkiksi pitkiä housuja on kaapista löytynyt tasan yhdet. Legginseillä onkin vedetty eteenpäin miltei se 8kk mitä K:lla on ikää. Pikkuhiljaa alkaa tympäsemään...Toisaalta miltei tyhjä vaatekaappi on melko vapauttava tunne. Ihan yhtä vähän päällepantavaa sieltä löytyi silloinkin kun se pursusi yli äyräiden -nyt vain ne harvat vaatakappaleet ovat kaikki mieluisia ja keskenään yhdisteltäviä.

080708cleaningclothes01.jpg
Nyt olen pikkuhiljaa alkanut täydentää tyhjyyttä ammottavaa kaappia. Ilokseni olen huomannut, että pystyn ohittamaan ne kivat vaatteet. Eli siis juuri sellaiset heräteostokset jotka eivät toimi nykyisen vaatevarastoni kanssa. Koska kaapista puuttuu perusvaatteita niin juuri niitä nyt metsästetään. Viime aikojen ostoslistalta on löytynyt esimerkiksi seuraavia juttuja:

tammikuu12.jpg

Pyrin siihen, ettei vaatekaappi enää pääse siihen ylitsepursuavaan tilaan. Haluaisin kaapista löytyvän helposti yhdisteltäviä perusjuttuja. Näin kaapista pitäisi aina löytyä jotain päällepantavaa. Joitain erikoisempia juttuja voi hankkia sitten kun peruspuvusto toimii. Toivottavasti pystyn jatkossakin hillitsemään vaatehamstrausta ja projekti vaatekaappi etenee halutulla tavalla. 

Custom-Closet-Organizers-for-Children-25

Mites lukijat? Harkitsetteko ostoksianne vai löytyykö teistä samanlaista hamstraajan vikaa kuin minustakin?