IMG_8443.JPG


Eilen keräsin loput joulujutut pois ja samalla tuskastelin olohuonettamme. Sitten pistettiin tuulemaan! Loppujenlopuksi kyse ei ole edes kovin isosta muutoksesta mutta ilme muuttui kovastikkin ja olohuoneesta tuli tilavamman oloinen.


IMG_8436.JPG

Tumma sohvapöytä siirrettiin pois jo aiemmin -pojan kanssa iso ja raskas pöytä tuntui hankalalta ja tukki pienen olohuoneen. Pöytää kuitenkin kaivattiin ihan käytännön syistä joten toin lastenhuoneesta tuon Ikean lack-pöydän. Sitä on helppo siirtää tarvittaessa.


IMG_8437.JPG

IMG_8441.JPG

Mieheni tekemä lipasto vaihtoi paikkaa. Nyt se toimii keittiön jatkumona. Pääsee muutenkin paremmin esille tuolta paikalta. 


IMG_8445.JPG

IMG_8447.JPG


IMG_8446.JPG

Tumma pöytä ottaa päähän päivä päivältä enemmän. Kotimme ei muutenkaan ole valoisimmasta päästä ja tuo mörkkeli jättiläinen ei auta asiaa yhtään. Löysinkin meille jo yhden pöydän mutta myyjä ei koskaan vastannut kyselyihini -olkoot. Mietittiin, että ehkä nyt ensialkuun vain maalaamme nykyisen pöydän valkoiseksi ja mietimme sitten myöhemmin asiaa uudestaan.


IMG_8449.JPG

IMG_8448.JPG

IMG_8451.JPG