Meiltä löytyy astiakaapista iso kasa Kokoa. Saimme sitä aikoinaan häälahjaksi sekä ruskeana, että valkoisena. Pelkästään häistä kertyi jo kahdeksan hengen astiasto. Myöhemmin ihastuin vaaleansiniseen aqua sävyyn jota olenkin siitä asti haalinut. Ruskeaan olen melko kyllästynyt -se näyttää jotenkin tunkkaiselta tällä hetkellä. Mietin jo ruskeista luopumisesta mutta ehkä odottelen hetken -mieli kun tuntuu muuttuvan vuodesta toiseen. Nyt kuitenkin huomasin kaupassa jotain mitä olen odottanut pitkään -vaaleanpunaiset Kokot! Milloin näitä on tullut myyntiin? Myös mintun väriset astiat miellyttivät silmääni.

KoKo_kuppi_0-33l_pale_pink_m.jpg

KoKo_vatiM_17cm_pale_pink_m.jpg

KoKo_muki_0.5l_mint_m.jpg

Juupa juu..arvatkaa vaan menetinkö sydämeni tuolle vaaleanpunaiselle? Melko varmasti sitäkin alkaa kaappimme ilmestyä. Melkoinen väriskaala sitä onkin sitten koossa. Mitäs muut olette tykänneet uusista Kokoista?