IMG_8473.JPG


Sain joululahjaksi Lushin Sweetie pie suihkuhyytelöä. Hyytelö olikin uusi ja omituinen tuttavuus! Lushin sivuilla kerrotaan tuotteesta seuraavanlaista: Kimalteleva, hedelmäinen suihkuhyytelö pitää huolta hiuksistasi ja ihostasi. Vaahdota ja huuhtele. Pakasta, viilennä tai käytä huoneenlämpöisenä. 
Rusenna tai käytä palana - vaahdota joka puolelle vartaloasi ja hiuksiasi.

IMG_8472.JPG

Halusin päästä innolla testaamaan tuotetta joten en jaksanut jäädyttää sitä. Hetki pakastimessa teki siitä kuitenkin mukavan viileää. Nyt minulla onkin pieni palanen pakkasessa jäätymässä -mielenkiinnolla odotan miten tuote toimii jäisenä. Hyytelönä tuote oli oikein mukiinmenevä -vaahdottui mukavasti ja tuoksui aivan ihanalta! Kylpyhuonekin tuoksui hyytelölle vielä pitkään suihkun jälkeen. Melko riittoisakin tuote oli -oletin hyytelöpalan murentuvan ja sulavan mutta sepä ei meinannut loppua millään. Seuraavalla kerralla otan hillitymmän annoksen. Täytyy sanoa, että hauska ja ihanan tuoksuinen tuote -kuten muutkin Lushin tuotteet.