Eilen kiukuteltiin. Eikä haluttu nukkua. K siis tottakai...Melkoisen pitkän nukutusoperaation jälkeen poika saatiin rauhoittumaan ja unten maille. Väsähtäneet vanhemmat rentoutuivat hirvipaistin ja valkosuklaamoussen parissa. Sitten sitä onkin ihan poikki. Flanellihousuissani valtasin sohvan ja siemailin lasin viiniä -melkoista glamouria. Katsottiin muutama jakso Communitya -ollaan jääty kyseiseen sarjaan ihan koukkuun. Tähän voisi sanoa, että kiitos sisko sarjasuosituksesta sekä joululahjahousuista -voisin kulkea vain päivät pitkät ihanan pehmeissä yöpuvunhousuissa.

IMG_6587.JPG

IMG_6588.JPG

IMG_6592.JPG

Tänään ainakin täällä meillä on melkoinen pakkaspäivä. Taidetaan siis poitsun kanssa pysytellä tiukasti sisällä. Päivän voisi käyttää vaikka perusteelliseen siivoukseen. Puhdasta kotia ei voita mikään!

Rentoa sunnuntain jatkoa lukijoille!