Heräsin todella myöhään tajuamaan, että tottahan tuo poika tarvitsee vaatettakin kevääksi. Siis muutakin kun niitä ihania sisävaatteita joita on tullut haalittua ihan urakalla viime aikoina. Täytyy kyllä myöntää, että välikausivaatteiden miettiminen tuntui ihan rakettitieteeltä. Mitä ihmettä tuon ikäiselle muksulle pitäisi hankkia kevääksi? Mikä olisi sellainen koko, että vaatteista olisi iloa syksylläkin? Mitä oikeesti tarvitaan ja mikä on turhaa? Vieläkin monta juttua uupuu mutta mennään varmaan tässäkin suhteessa samalla asenteella kuin aikaisemminkin -hankitaan sitten kun tarvitaan. Ihmeissäni ihastelen joidenkin blogien sävysävyyn mietittyjä lastenvaatekokonaisuuksia. Juu ei täällä ihan samaan ylletä.

IMG_9655.JPG

IMG_9654.JPG
 
Siistimpää ylle kauppareissuille sun muille.


IMG_9658.JPG
Vihreää ja ruskeaa.

IMG_9659.JPG

IMG_9656.JPG

Päänvaivaa tuottavat kengät. En oikein tiedä pitäisikö ulkoilua varten hankkia kenkiä vai jotain muuta..mitä? K ei kuitenkaan vielä kävele eikä varmaan kävelekkään kuin vasta lähempänä kesää/kesällä. Suurin osa ulkoilustakin tapahtuu varmasti vielä rattaissa istuen. Tuntuu siis hullulta käyttää isoja summia rahaa kunnon kenkiin jos niille ei tule oikeata käyttöä. Fiksummat saavat valistaa märkäkorvaäitiä.