IMG_7096.JPG


Meidän keskiviikkomme alkoi anivarhain...oikeastaan jo yöllä. K oli melko levoton koko aamuyön (olisivatko ne hampaat?)  ja äiti hyppäsi alvariinsa. Vartin yli kuusi mies lähtee töihin ja K aloittaa itkun sillä samalla hetkellä. Annan maitoa ja nappaan pojan viereeni toivoen, että poika nukkuisi vielä pari tuntia kuten monesti tekee. K hakee ja hakee unta mutta kun ei niin ei. Seitsemän korvilla luovutetaan ja K on täynnä virtaa!

IMG_7098.JPG

Eikun aamupesuille! Tämän jälkeen K hyökkää lempilelunsa kimppuun..eli näppiksen. Äiti keittelee aamupuurot. Sitten puuroa ääntä kohti!

IMG_7099.JPG

IMG_7105.JPG

Puuron jälkeen K leikkii olohuoneessa ja on äidin aamupuuron aika. Niin ja iiiso kuppi kahvia!

IMG_7108.JPG

Sitten leikitään ja hölmöillään.

IMG_7113.JPG

Yhdeksän aikaan K on jo ihan poikki. Hieman maitoa ja päiväunille. Väsymys tuntuu olevan kova sillä K ei jaksa nousta ylös sängyssä kuin kertaalleen riekkumaan. Yleensä unille mennessä käydään melkoinen väsytystaistelu -K nousee seisomaan, äiti käy laskemassa alas...


IMG_7114.JPG


Äitikin pääsee pesulle

IMG_7117.JPG

9885074.jpg


Ja sitten vaatekaapille

9885075.jpgSeuraavaksi täytän astianpesukoneen ja siistin keittiön.

IMG_7126.JPG
 

Ja soitan pari työpuhelua. Hieman harmittaa, että näin hoitovapaallakaan ei töistä aivan sataprosenttisesti pääsee eroon.

IMG_7128.JPGSiirrän kameralta kuvat koneelle ja naputtelen yhden postauksen blogiin. Vielä toinen kuppi kahvia väsymykseen.

IMG_7129.JPG


K päättää yllättää ja nukkuu vain noin 40 minuuttia. Nykyäänhän K nukkuu huomattavasti pidempiä pätkiä...noh..ei tänään. Sitten taas riehutaan!

IMG_7131.JPG

IMG_7135.JPG


Lounaaksi eilistä ruokaa.

IMG_7137.JPG


Puolenpäivän aikaan poika on taas ihan sippi. Äiti soisi, että toiset päiväunet nukuttaisiin iltapäivällä mutta minkäs teet. K lähtee ulos nukkumaan. 

IMG_7140.JPG


Äidin lounasaika. Samaa ruokaa kuin K:llekin..noh..kastike ehkä vähän mausteisempana versiona.

IMG_7144.JPG


Sitten laittamaan itsensä siihen kuntoon, että kehtaa lähteä ihmistenilmoille.

IMG_7145.JPG


Yhden aikaan K herää ja lähdetään kerhoon. Kerhon jälkeen suunnataan Ouluun hakemaan mies töistä. Toinen automme on sökönä ja liikkuminen suoraansanottuna melko haastavaa. Ihme kyllä K nukahtaa matkalla ja nukkuu pienet päiväunet.

IMG_7147.JPG


Koko perheen voimin suuntaamme kaupungille. Käväisemme kaupoilla ja kahvilla.

IMG_7151.JPGKotiin päästyä kello on jo paljon. K pesulle ja iltapuurolle. Kaurapuuroa mangososeella.

IMG_7155.JPGSitten alkaisikin olla jo aika mennä yöunille. Niille nukuttaminen on miehen hommaa. Pullo maitoa ja iskän kainaloon. Kahdeksan aikaan lastenhuoneesta kuuluu tuhina..

IMG_7163.JPG