Blogissa on ollut hieman hiljaista viime päivinä. Meillä on ollut tässä menneellä viikolla niin paljon muuta ohjelmaa, että konetta ei suuremmin olla aukaistu. Pari päivää vietettiin myös K:n mummolassa Kajaanissa ja viikonloppu hujahti mökillä oman mummoni syntymäpäiviä viettäen. K:kin pääsi ensimmäistä kertaa mummon ja ukin hoitoon ja äiti ja isä suuntasivat ulos syömään -ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen ihan kaksistaan! Äidin vilkuttaessa heiheit K katsoi mummoa nauraen, huusi jee jee ja alkoi taputtamaan. Mummon hoiviin jääminen ei tuntunut paljon harmittavan...

Nyt sitten ilman mitään logiikkaa joitain satunnaisia kuvia viime viikolta.


9758951.jpg


9758919.jpg


9758909.jpg


9758943.jpg


9758908.jpg

9758925.jpg

Tänään olisi tarkoitus starttailla vielä teemaviikkoa blogissa..mutta siitä sitten enemmän vähän myöhemmin.