IMG_9788.JPG


Tiedättekö mistä haaveilen? No ihan samasta asiasta kuin moni muukin pienen lapsen äiti -siitä, että saisin nukkua kunnon yöunet. Meillä ei ole kahteen kuukauteen nukuttu kunnolla -syynä lienee liikkumaan oppiminen. Nyt muutama yö meni paremmin ja sitten sirkus starttailee taas. Tällä kertaa hampaat kai vaivaavat. Mielestäni bongasinkin ylhäältä jo kohdat joista hammas on puskemassa itseään läpi. Eipä siinä..hampaita onkin odotettu. Ensimmäiset puhkesivat 3kk sitten ja kavereita nököille on odotettu siitä asti. Kun vain tuo hammaskeiju ei häiritsisi yöunta niin kovasti! Olin aamulla satavarma etten ollut nukkunut tuntiakaan yön aikana. Ei varmaan pidä paikkaansa mutta tiedätte varmaan tunteen..


IMG_9786.JPG


Vaan eipä auta. Eikun kahvia, kahvia ja vielä kerran kahvia. Kyllä se tästä taas. Ja onhan tänään perjantai!

IMG_9793.JPG