Lupasin jo aikoja sitten tämän postauksen. Viimein sain aikaiseksi kuvailla käyttämäni tuotteet. Mietin myös puhunko myös muotoilutuotteista mutta jääkööt ne toiseen postaukseen. Keskitytään nyt ihan vain hiustenhoitoon.


IMG_7020.JPG
Alkaisi olla kampaajakäynnin paikka...


Hiukset ovat minulle ulkonäössä asia johon panostan eniten. Hiuksia olen aina pyrkinyt hoitamaan hyvin ja laadukkailla tuotteilla. Luonto on onneksi myös suonut minulle hyvän hiuslaadun -hiukseni ovat paksut ja vahvat. Iän myötä hiukseni ovat muuttuneet hieman luonnontaipuisaksi mutta onneksi melko hillitysti. Hiukseni ovat luonnostaan tummat -vaikkakin värjään niitä tummemmiksi. Vaaleaa väriä olen kokeillut pari kertaa mutta vaalennus joudutaan tekemään raidoittamalla ja projekti on niin hidas, että yleensä kyllästyn kesken kaiken. Hiustyyliä tykkään vaihtaa usein -en arastele  rajujakaan muutoksia. Hius on kuitenkin uusiutuva luonnonvara. Nyt lyhyemmän hiuksen kanssa olen käynyt kampaajalla n. 1,5-2kk välein. Tosin nyt edellisestä kampaamokäynnistä on aikaa jo 4kk -kasvattelen lyhyttä hiustani nyt polkkapituuteen.


IMG_9841.JPG

Pesen hiukseni joka toinen päivä. Tämä pesuväli tuntuu sopivan hiuksilleni parhaiten. Olen jo pitkään käyttänyt miltei ainostaan Tigin tuotteita pesuun. Nyt käytössä on yllä näkyvä setti. Ihana karkkituoksu!

IMG_9840.JPG

Kerran viikossa kuorin päänahan. Kuorintana Wella SP Clear Scalp ShampeelingIMG_9836.JPG

Kuorinnan jälkeen laitan hiuksiini tehohoidon. Jälleen Wellaa - Brilliance Treatment Mask


IMG_9845.JPG

Tarvittaessa käytän vielä lisäksi hiuksiinjätettävää. Pitkien hiusten kanssa käytin päivittäin. Käytössä  Tigi rockaholic born to rock leave in detangler & defrizzer.

  
Jos teillä on joku todella hyvä suosikkituote niin suosituksia vastaanotetaan!