Viikkoni kuvina päättyy viikonloppuun jonka ajattelin ympätä saman postauksen alle. Viikonloppuna ehti myös vähemmän kuvaamaan joten tämä tuntuu paremmalta vaihtoehdolta. 


IMG_0318.JPG

Hehkutin jo aiemmin gradun valmistumista. Noh..ohjaajat halusivat työhön edelleen korjauksia ja työtä on hiottu vieläkin. Perjantaina lähetin kuitenkin graduni virallisesti tarkastettavaksi. Nyt vain toivotaan ettei tule mutkia matkaan.IMG_7488.JPG

Sitten suuntasin Oulun keskustaan jonne K:n kummitäti S oli saapunut.


IMG_7490.JPG

IMG_7491.JPG


S menee kesällä naimisiin ja hänellä oli sovittuna puvun sovitus. Kaason ominaisuudessa lähdin mukaan.

IMG_7492.JPG

S:än puku on kyllä kaunis! Meillä on monessa suhteessa S:än kanssa erillainen maku mutta puvun suhteen olemme näköjään samoilla linjoilla. Puvussa onkin hieman jotain samaa kuin omassa puvussani aikoinaan. Kyllä tuossa ihanuudessa kelpaa astella alttarille!


IMG_0301.JPG

S vietti meillä viikonlopun. Näihin viikonloppuihin kuuluu aina hieman herkuttelua.


IMG_0306.JPG


Ja pitkiä aamiaisia.


IMG_0311.JPG


Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen värjäsin itse hiukset. Mielummin kyllä antaisin kampaajan tehdä tämän homman vaikka melko helposti näin lyhyen hiuksen värjäys onnistuikin. Tulos oli todella tyypillinen -väri olikin tummempi kuin ajattelin. Olin jo unohtanut nämä kotivärjäyksen riemut..
IMG_0314.JPG

Viikonloppuun kuului myös hääaskartelua.IMG_0315.JPG


IMG_7521.JPG

Ja odotettu tyttöjenilta isommalla porukalla. Olipa kiva käydä pitkästä aikaa tuulettumassa ja höpisemässä tyttöporukalla!


Semmoinen viikonloppu täällä. Kivaa oli!