IMG_0189.JPG

K herättää vasta puoli kahdeksalta -luksusta! Kahdeksan jälkeen on aamupuuron aika.IMG_7425.JPG
 
Aamusta saapuu iloinen viesti -ystävä on saanut yöllä pojan!IMG_0194.JPG

Tiistaikin sujuu pitkälti opintojen parissa.


IMG_0195.JPG


Myönnetään -välillä tulee eksyttyä surffailemaankin.

IMG_0199.JPG

Iltapäivällä lähdetään postiin ja hakemaan kaupasta pari pakollista juttua. H&M paketti onkin odotellut postissa jo muutaman päivän. Meillä on yli 10km lähimpään postiin joten postissa ei lähdetäkkään ihan vain piipahtamaan nopeasti kun saapumisilmoitus tulee.


IMG_0201.JPG


Paketin purkua. Tuossa etualalla näkyy tämä paita. Harmittaa tosi paljon, ettei se ollut yhtään sellainen kuin luulin -odotin kovasti saavani vähän väriä vaatekaappiin. Noh..onneksi kaikki muut tilauksen tuotteet olivat sitä mitä pitikin.


IMG_0210.JPG

H&M:n farkut ovat yllättäneet positiivisesti. Enempää en juuri nyt käyttäisikään farkkuihin. Juuri saapuneet ovat ovat kolmannet sitten viime syksyn -kaikki eri kokoa. Farkkuihin panostan vasta sitten kun tiedän mihin kokoon sitä suunnilleen asettuu lapsen jäljiltä.


IMG_0204.JPG

Mies toimi kokkina. Kanapastaa ja kasviksia.IMG_0211.JPG

Illalla aloitellaan siivousta. Seuraavana päivänä on luvassa vieraita.IMG_0219.JPG

Iltateen aika.