IMG_9956.JPG

Sain pitkästä aikaa testattavaksi tuotteita Yves Rocherin yhteistyökampanjan kautta. Sattui enemmän kuin sopivasti sillä kaipailinkin reissuun väriä pintaan. Ja tuotteet tupsahtivat postilaatikkoon juuri sopivasti pari päivää ennen lähtöä.

IMG_9958.JPG

Paketista löytyi vartalonkuorinta ja  itseruskettava kasvoille sekä vartalolle.

IMG_9961.JPG

Kuorinnasta tykkäsin kovasti. Tuoksu oli erikoinen mutta miellyttävä. Itseruskettavaa oli helppo levittää vartalolle suihkepullosta. Tuoksu oli melko makeahko. Myöhemmin "tuoksu" iholla oli samanlainen kuin muitakin itseruskettavia käytettäessä -tuolta ei taida välttyä minkään merkin itseruskettavan kanssa..? Lopputulos oli yllättävän tasainen ja yhdellä käyttökerralla aikaan sai luonnollisen oloisen päivetyksen. Tätä pitää käyttää useamminkin -olen vain todella laiska käyttämään itseruskettavia vartalolle. Suosikikseni nousi kuitenkin kasvovoide jolla sai aikaan kauniin ja luonnollisen värin. Anttis tykkää! Tämä jää varmasti viikottaiseen käyttöön tällä kalkkilaivan kapteenilla.