Kerroinkin tuossa taannoin, että olohuone/ruokailutilamme on sen verran pieni ettei huonekalujen paikkaa pysty vaihtamaan. Jokaisen huonekalun paikka oli tarkkaan mitattu jo rakennusvaiheessa. Tylsää se on kuitenkin katsella samaa järjestystä vuodesta toiseen. Niinpä viikonloppuna aloimme miettimään mitä tilanteelle voisi tehdä. Ajatuksissa oli yksi ratkaisu joka sitten osoittautui liian hankalaksi. Pettyneenä totesin, että kalusteet on siirrettävä vanhoille paikoilleen. Mies kuitenkin ehdotti, että kokeilisimme vielä ruokapöytää ikkunan eteen. Olin aina ajatellut, ettei ratkaisu toimi matalien ikkunoiden takia. Mutta kun kerran tavaroita siirreltiin niin samahan se oli kokeilla.


10193607.jpg

Ja sehän toimi yllättävän hyvin! Ruokapöytäkään ei näytä ihan niin synkältä kun sitä ei olla sijoitettu kodin pimeimpään nurkkaan. Kyllä minä siitä silti valkoisen vielä haluan...10193618.jpg

Ja hei! Meillä on kulku terassille! Tuo oven edusta oli melko tukossa aikaisemmin koska tällä seinällä sijaitsi tv-taso.10193624.jpg


10193623.jpg


10193636.jpg

Muutama juttu vaatii vielä pohdintaa. Esimerkiksi tuo matottomuus. Olohuoneeseen oli tarkoitus hankkia valkoinen ryijymatto mutta nyt en tiedä miten mattoja tuohon tilaan sijoittaisi. Inhoan pienien mattojen sirottelua ympäriinsä ja esimerkiksi ruokapöydän alle en missään nimessä halua mattoa. Eikä tuollaisen sottapyttytaaperon kanssa mitään mattoa pöydän alle voi laittaakkaan...


10193643.jpg

Sisustustarra on myös nyt väärässä kohdin televisioon nähden. Arvatkaa häiritseekö tuo pikkutarkkaa miestäni! Lisäksi tila tarvitsee viimeistään syksyllä lisää valaistusta. Sohvan päälle mietin valaisinta mutta en osaa olenkaan ajatella minkälaista..

Mutta näissä merkeissä siis sujui meidän viikonloppumme.