Perjantai alkoi jo kello 4.30. K päätti, että nyt herätään eikä siihen mikään auttanut. Täytyy myöntää, että koko perhe oli tuon päivän melko poikki..Perjantaille oli kaikenlaisia suunnitelmia mutta säiden herra päätti toisin. Niinpä tylsästi lähdettiin vain kauppakeskukseen pyörimään. Viikko oli nöpötetty kotona ja neljä seinää sai riittää. Johonkin oli päästävä kelistä viis!


10176842.jpg

Päivän ilonaihe: uudet rattaat! Vanhat emmaljungat ovat tulleet tiensä päähän. Jälleen maanantaina kesken matkan otti kuomu ja räpsähti rikki. Sinne lentelivät mutterit pitkin lenkkipolkua..Pidemmän aikaa olen etsiskellyt uusia ja nyt löysin melko tuliterät Brion Sing:it käytettynä. Jippii!


10176843.jpg

Kahvia, kahvia, kahvia..10176844.jpg10176845.jpg


Etsin epätoivon vimmalla niitä pinkkejä farkkuja. Nämä sovittamani olivat ehkä enemmän korallinväriset. Muuten kivat mutta tuo malli oli itselleni aivan väärä -matala vyötärö. Minulla on ihan liian hyvin muistissa 2000-luvun alku kun itsekkin tuli kylillä juostua tyyliin alushousut vilkkuen. Ja paidat olivat tottakai niin lyhyitä, että napakin näky. Jooo..oo..ei enää kiitos.


10176846.jpg

24 vaatteen joukosta perjantaina eksyi päällä edelleen farkut. Kaveriksi musta toppi ja neuletakki. Asua piristämään päätin laittaa ruskeat helmet. Arvatkaapa vain kuinka niille kävi naperon käsittelyssä..K:ta lainaten "O..ou!"