Ensinnäkin: tähtimatto saapui! Jee! Todella nopea toimitus. Sen kunniaksi muutama kuva eteisestä. Hetki sitten siirrettiin tauluhyllyn taulutkin eteisen seinälle ja tuo tyhjän kolkko tila sai vähän eloa. Silottelusta puheenollen oikeasti tuolla tuulikaapin oven vieressä nököttävät vaunut mutta kuvaan kyllä tyrkkäsin ne syrjään..Siinä olisi hyvä paikka pienelle pöydälle/lipastolle mutta toistaiseksi ei vaunuja voida muualla säilöä.


IMG_0767.JPG

IMG_0769.JPG

Huomaatteko miten kivasti tuo palmuvehka rösähti alaspäin..pitäisi tukea noita oksia jollain..ääääh!


IMG_0774.JPGJa sitten vielä kurkistus tuulikaappiin.

IMG_0780.JPG
 

Näiden kuvien myötä toivottelen mukavaa viikonloppua. Blogi hiljenee viikonlopuksi sillä suuntaamme tänään K:n kanssa Iisalmeen opiskelukavereideni luo ( kaksi opiskelukaveriani ovat siis naimisissa keskenään..jos sanamuoto jäi mietityttämään..). He ovat äskettäin rakentaneet omakotitalon jota lähden ihastelemaan. Lisäksi seuraan liittyy muutama muukin opiskeluaikainen ystävä..ja muutama vauva. Ihana nähdä kaikkia piiiiitkästä aikaa!