Nyt sitten siihen kivaan juttuun jota lupailin jokunen päivä taaksepäin. Minuun otettiin yhteyttä P&G:n taholta mukavalla asialla -mansikkala pääsi mukaan P&G tuotesafariin. Tarkoitus oli siis etsiä kotoa mahdollisimman monta P&G tuotetta. P&G:N merkkejä ovat: Always, Ariel, Aussie, Braun, Clearblue, Duracell, Envive, Fairy, Gillette, Gillette Venus, Head&Shoulders, Olay, Oral-B, Pampers, Pantene, ShockWaves, Swiffer, Tampax, Vicks, Wella Pro Series, WellaCare, WellaFlex. Yllätyin itsekkin miten paljon kyseisiä merkkejä kotoa löytyykään. Oma saaliini on tässä:


10333015.jpg


Tuotteiden metsästys oli muuten yllättävän hauskaa!  Mies katseli ihmeissään kun kanniskelin hänenkin Gillettet olohuoneeseen ja rapsin kuvia. Viimeistään K:n vaippapakettia kuvatessa mietti varmasti, että vaimo on menettänyt järkensä :D Ihan pelkästä "metsästyksen" riemusta en tuotteita kuvannut vaan P&G päivittelee löytämäni tuotteet. Tuli hyvään saumaankin sillä esimerkiksi tuo kahvinkeittimemme vetelee viimeisiään ja uusi keitin on pitänyt hankkia jo kauan sitten. Nyt uskaltaa kohta taas keitellä kahviakin ilman, että tarvitsee pelätä keittimen sanovan työsopimustaan irti. Keitin onkin aikoinaan sinkkuyksiööni ostettu..siitä on kauan!


Mutta mites tämä teitä lukijoita liikuttaa? No siten, että myös te voitte osallistua tuotesafariin! Etsikää kodistanne kaikki P&G tuotteet ja jättäkää tämän postauksen kommenttipoksiin lista löytyneistä tuotteista. Kaikkien vastanneiden kesken arvon Braun Satin Hair 5 ST 550 Multistyler muotoiluraudan! Ei siis todellakaan pöllömpi palkinto vaikka itse sanonkin! Tietoja tuotteesta tästä linkistä.

ph-stage-satin-hair-5-multistyler-esw-fi


Jätä myös kommentiisi toimiva s.postiosoite sekä nimimerkki jos olet anonyymi. Arvonta päättyy 13.6. klo. 20.00. Ja sitten vielä yksi tärkeä huomio: voittajan tulee toimittaa kuva löydetyistä tuotteista minulle osoitteeseen mansikkapaikasta@gmail.com. Voittajan kuva myös julkaistaan blogissa. Ilman tätä kuvaa ei palkintoa voi lunastaa.


Lisäksi vinkkaan teille P&G:n kultaetukampanjasta. Eli yllä listattujen merkkien tuotteita ostettaessa voit rekisteriöidä ne täällä ja kerryttää näin pisteitä. Pisteillä voi ostaa P&G tuotteita. Kampanja on voimassa 30.9 asti.