Juhannus on sujunut täällä oikein mainiosti. Mitään suunnitelmiahan meillä ei ollut vaan niin sitä toimintaa yleensä riittää silti. Toisaalta oli tosi kivaa kun mitään suunnitelmia ei ollut -oltiin vapaita menemään ja tulemaan jos joku soitti ja kysyi tuletteko. 

10414907.jpg


Juhannusaattona sitten tuttavaperhe kyselikin josko lähtisimme heidän kanssaa eläinpuistoon (tästä oma postauksensa myöhemmin). Ja mehän lähdettiin! Saatiin mukaan houkuteltua vielä kolmaskin perhe ja olihan se mukavaa isolla porukalla kolmen pojannassikan kanssa. 

10414933.jpg

10416449.jpg


Matkalla piti pitää kuvaustauko. Vähemmän salainen haaveni olisi pykätä talo noihin maisemiin. Noh..haaveita saa olla ;)


10416453.jpg


Loppuilta sujui grillaten ja lasillisella kuohuvaa kilistellen. Yötöntä yötä ei tullut suuremmin ihmeteltyä -tiedossa oli kuitenkin herätys anivarhain K:n toimesta.
10416455.jpg

10416456.jpg

10416457.jpg

10416454.jpg

Lauantaina sitten kuitenkin (vaikka ensin ajattelin, ettei tänä vuonna mökillä käydä) hypättiin autoon ja käväistiin mökillä. Kun matkaa ei ole kuin rapiat sata kilometriä niin tämmöisen päiväreissunkin  voi tehdä. Käytiin vähän herkuttelemassa muurinpohjaletuilla ja ajeltiin illaksi kotiin. Siinähän se juhannus sitten hujahtikin mukavasti. Seuraavaksi suuntaan katseeni jo viikon päähän ja ystäväni polttareihin joita olen järjestämässä..vähän tässä kaasoakin jännittää jo!