10386891.jpg


Parissa postauksessa ovatkin uudet espadrillokset vilahtaneet. Todella nopeaan saapui Boohoon paketti ja jännityksellä sen avasin. Kenkien koko nimittäin mietitytti kovasti. Yleensä käytän kokoa 37 ja briteistä tilatut kengät ovat yleensä olleet kokoa 4. Sopivimmalta on tuntunut koko 4,5 mutta sitä  on harvemmin saatavilla. Raskauden jälkeen varsinkin kengän istuvuus ei ole itsestäänselvyys. Jalka himpun leveni -juuri sen verran, että jo muutenkin leveälestisenä jouduin ne kapeimmat 37:at laittamaan kiertoon. Niinpä jännitti miten näiden kanssa käy.

10386892.jpg

Noh..täytyy sanoa, että näissä Boohoon popoissa on todella leveä lesti! Koko 4 tuntui jopa hieman reilulta -ei siis huolta siitä etteivätkö olisi mahtuneet.

10386893.jpg

Yleensä kyllä iloitsen kun löydän leveälestisiä kenkiä mutta näissä molemmissa pareissa leveä lesti teki hieman kolhonkin vaikutelman. Eivät siis mitään siroimpia mahdollisia. Noh..sellaisiksi yhden kesän ihmeeksi nämä hankittiinkin. Tietenkin olisi fiksumpaa panostaa kunnon kenkiin jotka kestävät kesästä toiseen mutta nyt näin. 

10386894.jpg