Uusi järjestys ja valkoiset tuolinpäälliset (jotka näyttävät hirmuisesta silitysurakasta huolimatta olevan taas ihan rytyssä...liina taas on tarkoituksellakin tuollainen ryttyinen jos joku ihmettelee..) tekivät yllättävän paljon. Aloin nimittäin taas arpomaan ruokapöytämme kohtaloa. Joku ehkä muistaakin pöytätuskasteluni. Välillä suunnittelin uuden hankintaa ja myöhemmin päädyimme siihen, että nykyinen maalataan valkoiseksi ja sillä mennään ainakin hetki. Nyt pöytä ei yhtäkkiä näytäkkään pahalta tummana -päinvastoin tuo mukavasti kontrastia.


10361570.jpg


Toisaalta haluaisin kovasti sen valkoisen pöydän. Kattauksetkin näyttävät mielestäni paremmalta valkoista vasten. Mutta sitten taas toisaalta mietin tuleeko huoneesta aivan liian platku jos pöytäkin muuttuu valkoiseksi...? Toisaalta talvi ja valon puute saattaa taas muuttaa mielipidettä suuntaan tai toiseen...

10361571.jpg


10361572.jpg

Mitäs mieltä te olette? Tumma vai valkoinen?