10434752.jpg


Suunnittelemme juuri pientä kesälomareissua kotimaassa. Reissussa yritän selvitä aina mahdollisimman vähällä vaatemäärällä ja siksi pyörittelenkin päässäni millaisella setillä pärjää noin viikon Suomen epävakaassa ilmastossa. Apunani käytin Lauren Conrad:in Style  kirjasta löytyvää pakkauslistaa jota muuttelin itselleni sopivaksi. Itse en esimerkiksi kaipaile kolmea kappaletta juhlatoppeja. Lapsen kanssa niille varmasti tulee vähemmän käyttöä.


10434773.jpgLisäksi olen hieman skeptinen mitä säähän tulee. Tuleekohan sitä lämmintä kesää laisinkaan? Pakkaan mielelläni mukaan siis ei niin kesäisiä vaatteita. Lista voisi olla esimerkiksi seuraavanlainen.

10434633.jpg

-tummat kapea farkut
-legginsejä (nämä vievät vähän tilaa joten mukaan voi pakata useammatkin)
-2kpl pidempiä toppeja esim. legginsien kanssa käytettäväksi
-2kpl siistejä t-paitoja
-pitkähihainen trikoopaita
-pitkähihainen siisti paitis yms. (illalliselle yms.)
-raidallinen mekko (toimii hellepäivinä sellaisenaan ja viileämpänä päivänä leggareiden kanssa)
-shortsit (jos niitä lämpimiä päiviä tulee! Toimii myös sukkahousujen kanssa)
-bleiseri (viileitä päiviä varten)
-ohut neuletakki (helppo ja kevyt kuljettaa kaupungilla mukana)


10434795.jpg

-balleriinat
-sandaalit/espadrillokset (riippuen millaista säätä lupaa)
-korolliset kengät (avokkaat?)
-huivi
-koruja
10434819.jpg

10434849.jpg
10434969.jpg

Itsestä tuokin lista tuntuu jo melko pitkältä. Vähemmän vaatemäärän kanssa (varsinkin kun mukana kulkee sotkeva taapero) saattaisi kuitenkin olla jo pulassa. Jo siis ihan varulta vaatetta pitää olla mukana. Todennäköisesti käy kuitenkin kuten aina -osa jää käyttämättä. Mites sinä? Pakkaatko aina liikaa mukaan vai osaatko pakata kohtuudella?