Torstaille luvattiin kaunista säätä. Niinpä jo edellisenä iltana pakkailin rattaat valmiiksi autoon ja aamulla aamupuurojen jälkeen K:n kanssa suunnattiin nokka kohti Oulua. Haettiin Stokkalta evästä ja käväistiin torilla. Sitten suunnaksi puisto. K:lta jäi keskustan puistot kokematta -pieni mies veteli onnellisesti unta palloon pari tuntia. Sillä aikaa äiti sai nauttia eväistä, auringosta ja kirjasta ihan kaikessa rauhassa.


IMG_8331.JPG

IMG_8333.JPG

IMG_8329.JPG

IMG_8346.JPG

IMG_8351.JPG

IMG_8357.JPG

IMG_8361.JPG

Oulu on kyllä ihana kesäkaupunki. Tämmöisinä päivinä tulee hieman ikävä Oulun keskustassa asumista. Tai ainakin sitä helpoutta kun olet kaiken keskellä ulko-oven avauksen jälkeen. Pitäisi oikeasti jaksaa pakata se auto ja lapsi ja lähteä useammin kotoa pois ihmisten keskelle. On vain niin helppoa jumittaa kotona -varsinkin tuollaisen autoa vihaavan muksun kanssa. Lähtö ja matkustaminen on aina haasteellista. Toisaalta perillä meillä menee K:n kanssa aina mallikkasti. Lisää tämmöisiä päiviä siis!