Koko kevään ja alkukesän terassi on saanut nöpöttää sellaisenaan. Edes yhtä kukkapurkkia ei olla sinne saatu. Juhannuksen saavutuksiin (noh..lähinnä miehen) täytyy lukea myös pieni petraus tällä rintamalla. 

10418310.jpg


Terassi siis öljyttiin tummaksi. Lisäksi sain hommattua ruukuntäytettä ja terassilla komeilee nyt kaksi puksipuuta.

10418311.jpg

Parin vuoden takainen kalustevalinta ihmetyttää edelleen. En vaan suuremmin tykkää noista mutta tämän kesän saavat nyt menetellä.

10418312.jpg

Nurmikko ei meillä kasva vieläkään kunnolla. En tajua. Se on istutettu jo monta kertaa ja viimevuonna ajettiin kuorma uutta multaakin. Vaan ei. Ihan kamalan näköinen. Äitini ehdotti koko pihan kivetystä mutta ei sekään lapsen kanssa kuulosta kovin kivalta vaihtoehdolta enää. Saas nähdä mitä tuosta pihasta tulee..