Viikonloppu on vierähtänyt niin ystävien pienokaisia juhlien kuin myös vaatekaappia tyhjentäen. Onkohan se tämä kesän alku joka saa ihmiset raivaamaan lisää tilaa kappeihin vai mikä? Sama urakka näytti olleen myös Miialla Oma koti valkoinen blogissa.  Kannattaa kurkata Miian inspiroivat vaatekaappipostaukset. 


IMG_1331.JPG

Olen tyhjennellyt vaatekaappiani jo pidemmän aikaa. 24 vaatteen haasteesta sain inspiraation tehdä kaappiin vielä kertaalleen ratsia. Hommaan on nyt käytetty useampi tunti parina päivänä ja melko pitkällä ollaan. Samalla tuli myös puhdistettua kaapit -nopeasti ne keräävätkin pölyä ja likaa!

IMG_1351.JPG

Vaatetta lähti vieläkin ihan hirvittävät kasat kiertoon. Osa roskiin ja osa odottelee kirppispinossa. Nyt viimeistään aion toteuttaa vaatepaketin huutokaupan huutonetin puolella. Ilmoittelen siitä sitten tarkemmin täällä bloginkin puolella. Paljon on pakettiin menossa täälläkin nähtyjä vaatteita.


IMG_1335.JPG

Hassua, että nyt perusteellisen raivauksen jälkeen jäi tunne, että onhan minulla vaatetta! Vaikka tavallisina päivinä tuntuukin siltä, ettei kaapista löydy mitään päällepantavaa. Joitain puutteita toki on. Ihan perustrikoopaitoja tarvitsen lisää ja syksyksi tarvitaan lisää kauluspaitoja töihin. Kesäksi kaipaan myös selkeälinjaista tunikaa/mekkoa jonka syksyn myötä voi ottaa käyttöön pitkähihaisten tai neuleen kaveriksi. Tovin olen tuollaista monikäyttövaatetta etsiskellyt mutta turhaan.

IMG_1339.JPG

Kun raivauksesta innostuin niin ulotin sen myös korukokoelmaani. Minullahan on kokonainen lipastonlaatikollinen (iso sellainen!) täynnä koruja. Nyt karsin niitäkin reilusti ja ihan oikeasti käytössä olevat korut päätyivät siististi lokeroihin. Ennen ovat paljoutensa takia olleet hujanhajan ja aina sotkussa.

IMG_1359.JPG


Samainen lipasto on kätkenyt sisäänsä myös alusvaatteet, sukat, sukkikset yms. Tokmannilta löysin näillekkin hauskan säilytysratkaisun.

IMG_1362.JPG

IMG_1364.JPG


Tyhjentyneestä vaatekaapista löytyi paikka näillekkin. Nyt kaappiin mahtuvat siis kaikki vaatteni, koruni sekä laukut ja vyöt. Myös osa kengistä (paremmat vähemmän käytössä olevat) maijailevat  täällä. Ja tilaa olisi vielä vaikka kuinka! Ylähyllyiltä löytyy vielä runsaasti tilaa syys ja talvikauden vaatteille eli paksummille neuleille yms.

IMG_1367.JPG
Melko tyhjää on...

Ja huomenna sitten kuvaamaan huutisvaatteita!