Viimein sain laitettua sen lupaamani vaatepaketin huutonettiin myyntiin. Jokunen lukija sitä on kysellytkin jo. Paketti löytyy tämän linkin takaa. Kohteessa ei tällä kertaa ole hintavarausta ja lähtöhintakin on mielestäni kohtuullinen. Menee millä menee -kunhan kaappeihin saadaan tilaa! Lisäilen pakettiin jotain kivaa sitä myötä kun huutoja tulee.

10429106.jpg


Muoks: Voihan ärsytys tuota kirjoitusvirhettä joka kohteeseen on tullut. Lisäksi kuvat eivät näy minulle. Näkevätkö muut ne? Himskatti jos pitää jälkikäteen ruveta lisäilemään kuvia.

Muoks2. Vanha tuttu juttu tapahtui huutonetissä ja kuvat eivät toimi. Lisäsin ne kohteeseen lisäyksenä joten hieman sekavan näköistä on. Lisäkuvia saa pyytämällä. Seuraavalla kerralla taidan ihan suosiolla jättää tuon huutonetin kun joka kerta joku mättää...