IMG_3482.JPG


Kun töihinlähtö alkoi lähestymään rupesin siivoamaan työhuonetta. Joka paikasta löytyi muistilappuja ja paperinkulmiin raapustettuja puhelinnumeroita, osoitteita ja kellonaikoja. Työpöytä lainehti. Ja aina juuri se tarvittava juttu oli kuitenkin kadoksissa. Ärsytti tuo kaaos ihan tosissaan. Näpyttelin itseni ebay:hin ja aloin etsimään seinälle liitutaulutarraa. Tämä sieltä saapui ennätysnopeaan.


IMG_3480.JPG

Ajattelin, että tämäkin kiinnitetään ihan perinteiseen yksinkertaiseen tyyliin..no mutta ei. Jokainen pala piti erikseen irrottaa ja sijoittaa paikalleen. Onneksi kotoa löytyy pikkutarkka mies (jonka hermoille tämmöinen "on se ihan hyvin" nainen varmaan aina välillä käy...heh..). Mies merkkasi kalenterin rajat teipillä seinään ja merkkasi laatikoiden paikat teipin reunoihin. Ja sitten vaan alettiin liimailemaan. Melkoinen homma! Kyllä osa laatikoista meni hieman vinoon mutta kokonaisuus on tuhat kertaa siistimpi kuin se minun yksin tekemänä olisi ollut. Tykkään tästä kyllä tosi paljon -tuo huoneeseen työhuoneen kaipaamaa ryhdikkyyttä.


IMG_3483.JPG