Eletään jo elokuuta. Yritän aina uskotella itselleni, että elokuussa on kesää vielä pitkästi jäljellä. Mutta totuus on, että syksy alkaa lähestymään ja ainakin mieli karkaa syksyyn useammin ja useammin. Illat hämärtyvät ja elämä alkaa taas siirtyä enemmän neljän seinän sisäpuolelle. 


tumblr_m7uegm0PPE1qhbkk3o1_500_large.png


Tähän vuodenaikaan liittyy haikeus siitä, että kesä alkaa olla lopuillaan. Toisaalta syksy on myös aina uuden alku -syksy tuo aina uutta tullessaan.

tumblr_m3o7gewJNH1qdpbcko1_500_large.jpg

Itselleni varsinkin juuri tämä syksy on uusien asioiden aikaa. Paljon kaikenlaista uutta on tapahtumassa -suurimpana muutoksena töihin paluu. Työelämään palaaminen herättää monenlaista tunnetta. On kiva palata töihin ja aikuisten maailmaan. On mukava saada taas rytmiä elämään. 


7660192072_17f36308f8_large.jpg


Toisaalta on todella haikeaa -näin nopeaan se vauva kasvoi ja yksi elämänvaihe on taas ohi. K myös aloittaa päiväkodissa ja se tietenkin hieman kirpaisee -vaikka uskonkin kaiken menevän hyvin. Tottakai myös mietityttää mite pakan saa pysymään kasassa -lapsi, työ ja koti..siinä onkin tekemistä.


555656_471418969536234_573955464_n_large

Muutoksen tuulet siis puhaltavat. Mutta antaa puhaltaa -yleensä muutos on aina hyvästä! Tervetuloa vain syksy ja hämärtyvät illat. Nyt on jälleen aika käpertyä viltin alle kynttilöitä polttelemaan.


Kuvat täältä