Sunnuntaina emännöin Me&I kutsuja -miikkareita kuten ystäväni sanoo. Olin kuolannut uutta mallistoa heti sen ilmestyttyä netissä mutta kyllähän se vain livenä oli vielä herkumpi!


IMG_3492.JPG

Tällä kertaa kävi kuten arvelinkin -itselle tuli shoppailtua enemmän. Uusi laajempi naistenmallisto oli ihana! Monet jutut eivät ruudulta näyttäneet miltään mutta olivatkin sitten oikeasti (varsinkin kun pääsi sovittamaan) ihania. Esim. tämä yläosa näyttää kuvissa pliisulta mutta oli ihan älyttömän kiva! Sehän lähti sitten tilaukseen. Kaveriksi myös toinen paita sekä yksi mekko. K:n vaatevarasto kasvoi housuilla, bodylla ja sukilla. Vieläkin jäi monta juttua jotka olisin voinut kotiuttaa..tai noh..miltei koko malliston olisin voinut meille ottaa jos se olisi mahdollista.

IMG_3486.JPG

IMG_3489.JPG


IMG_3496.JPG

IMG_3491.JPG