Olen alkanut siirtämään kesävaatteita suosiolla syrjempään ja käymään läpi kesäkuussa tyhjennettyä vaatekaappia (raivauksesta postaus täällä). Ihanahan tyhjä vaatekaappi on mutta työvaatetta sieltä ei paljon löydy. Töihin minun ei tarvitse kovin virallisesti pukeutua -siistit ja asialliset vaatteeet riittävät. Siltikään ei nykyinen vaatekaapin sisältö riitä. Kaupoille tässä joutuu. Monikäyttöisiä perusvaatteita kaipailen kaappiin edelleen. Odotan esimerkiksi me&i:n uutta mallistoa innokkaana. Tänä syksynä naistenvaatteita on kuulemma reilusti enemmän. Odottelen josko mallistosta löytyisi tuttuun tapaan joku perusmekko/tunika joka kävisi moneen käyttötarkoitukseen. Työvaatteita miettiessä rakentelin jälleen kollaasejakin. Minusta kollaasien teko on hyvä tapa miettiä mitä kaapissa olevista vaatteista saisi aikaiseksi ja mitä sinne tarvittaisiin lisää. Anttiksen vaatemietteet kollaasien muodossa olkaatte hyvät!


ty%C3%B6vaat.jpg
ty%C3%B6vaat2.jpg
ty%C3%B6vaat3.jpg

ty%C3%B6vaat4.jpg

ty%C3%B6vaat5.jpg

ty%C3%B6vaat6.jpg

ty%C3%B6vaat7.jpg