Muistatteko tämän postauksen? Arvuuttelin mitähän projektistani on tulossa. Noh..tässäpä tämä lopputulos nyt olisi.


IMG_3274.JPG


Olen jo pitkään etsiskellyt vanhaa tai ainakin vanhahtavaa kaappia K:n huoneeseen vaatekaapiksi. Samaan aikaan olen yrittänyt päästä eroon vanhasta vitriinistä -en vain yhtään enää lämpene vitriineille vaan haluan kaiken suljettujen ovien taakse. Pitkään tuo vitriini pyöri K:n huoneessa vain romukerääjänä. Sitten yksi päivä välähti -miksipä ei tehdä vitriinistä (joka kuitenkin oli sitä tyyliä jota haeskelin) vaatekaappia? Alesta löytyi vielä sopivat paneeliverhot joita vain hieman lyhensin. Verhot kiinnitettiin paikoilleen verhovaijereilla. Yksinkertaista!


IMG_3276.JPG

Ja hitsi miten tyytyväinen olenkaan tähän ratkaisuun! Vitriini sai uuden elämän todella pienellä rahalla ja kaappi sopii huoneeseen hyvin. Ja toista samanlaista ei varmasti tule vastaan!


IMG_3279.JPG