Lupasin tuossa taannoin listata hutiostoksia kosmetiikan saralta. Nykyään minulla on jo paljon luottotuotteita ja uusia juttuja kokeilen yleensä suositusten perusteella -niinpä huteja enää harvemmin tulee. Tässä kuitenkin muutama huti joka tulee heti ensimmäisenä mieleen.


edb837c806.jpg
Rainbow silmämeikinpoistoaine. Mikähän pihiyskohtaus se minuun iski kun tämänkin kassalle kiikutin? Kotona aloin poistaa silmämeikkiä ja ihan oikeasti tarkistin, että enhän oikeasti valele kynsilakanpoistoainetta silmiini -niin paljon kirveli. Roskiin meni.

45876059401_m.jpg
Gina Tricot ripsentaivuttimet. Edelliset markettiversiot vetelivät viimeisiään ja muistin sen sattumoisin Gina Tricotin kosmetiikkaosastolla. Ajattelin, että eivätköhän nämä saman asian aja -väärässä olin. Eivät vaan toimi....

lumene_blueberry_mascara.jpg
Lumenen ripsarit. Tykkään Lumenesta merkkinä tosi paljon mutta mikä ihme näitä ripsareja vaivaa? Oikeasti? Kaikki kokeilemani ovat olleet kuraa.

Mitäs hutiostoksia teillä on ollut?