Yhtä projektia varten kuvailen kotiamme huone kerrallaan. Kotikuvia on blogissa nykyään niin harvakseltaan, että joutavat nämä kuvat tännekkin. Eihän kotona mitään radikaaleja muutoksia ole tapahtunut mutta jotain pientä jokaisessa huoneessa. Aloitetaan nyt K:n huoneesta.


IMG_3822.JPG

Järjestys on K:n huoneessa muuttunut. Sohva muutti pitkälle seinälle ja vitriinin muututtua vaatekaapiksi vaihtoi sekin paikkaa. Nyt tilaa jää enemmän leikeille. Ikävä vain, että K hoksasi juuri, että sohvalle kiipeämällä pääsee kurkkimaan ikkunasta (ja samalla repimään verhoja tankoineen alas). Siellä poika napottaa nokka ikkunassa kiinni ja huutelee "mummmiiiii!". K:sta on tullut kova mummo/mummifani ja nyt päivittäin tuntuu odottavan, että jompikumpi tulisi kylään. Kovasti K käy myös kuvitteellisia puhelinkeskusteluja mummon kanssa. Välillä on ihan sydäntäsärkevää kun toinen huutelee koko päivän mummoja...

IMG_3826.JPG

Matkalaukku piti siirtää kaapin päälle -K kun yltää jo lipaston päälle ja on jo muutamaan kertaan meinannut tiputtaa laukun päälleen.

IMG_3790.JPG

Mietin pitkään mitä vauvamuistoja kehystän pienten sukkien lisäksi. Lopulta kehyksiin päätyivät kastetuohukset. Viereen hyllylle pääsivät K:n omat ikonit -toinen muisto nimenannosta.


IMG_3800.JPG

IMG_3808.JPG

IMG_3798.JPG2692

Ja kun äiti yrittää kuvata käy pikkuapuri laittamassa paikkoja uusiksi...

IMG_3809.JPG