Olen pidemmän aikaan haaveillut näistä nyt jo onneksi yleistyvistä palveluista jotka toimittavat viikon ruokatarvikkeet resepteineen kotiovelle. Blogin kautta minulle tarjoutuikin mahdollisuus tutustua palveluun nimeltä Neljän Ruoka. Neljän Ruuan valikoimissa minua ilahdutti suuresti se, että karppaajatkin oli otettu huomioon -tarjolla on perusruokien lisäksi karppaajan versio. No sitähän sitten kokeiltiin!

IMG_3769.JPG

Kiva kokeilu tämä olikin! On luksusta kun joku muu on miettinyt ruuat puolestasi -sitä kun tulee tehtyä niitä samoja aina. Lienee muillekkin tuttu ongelma? Varsinkin karppiruokien kohdalla meillä pyöritetään niitä muutamia samoja juttuja. Kaikki viidelle päivälle tehdyt reseptit olivat minulle uusia ja mielestäni oikein hyviä. Pakko myöntää myös, että kyseiset ateriat olivat huomattavasti monipuolisempia kuin omat kokkailuni...Ja hei -eikös ole aika luksusta, että joku käy kaupassakin puolestasi?!

IMG_3771.JPG

Neljän Ruokaan voit tutustustua täältä.  Anttis suosittelee lämpimästi! 

IMG_3777.JPG