Minuun otettiin näin joulun alla yhteyttä verkkokauppa Tuomiapilan suunnalta. Itse kävin joulujutut mielessäni katsastamassa verkkokaupan. Joulukotiin ja pakettiin löytyisi paljonkin kaikenlaista ihanaa.


Koko+n%C3%A4yt%C3%B6n+kaappaus+15.12.201
 Feel felt tuotteet sopisivat joulukotiin. Kuvissa koristenauha (joka muuten tulee koristamaan joulukuustamme), kranssi sekä servettirenkaat.

korut+083-horz.jpg


Valikoimista löytyy myös ihania Silverjungle lastenvaatteita. 

28-horz.jpgOmaan pakettiini kelpuuttaisin esimerkiksi nämä

korut+166-horz.jpg


Nyt teillä lukijoilla olisi mahdollisuus pieneen etuun. Koodilla mansikka saatte tuomiapilan verkkokaupasta 15% alennuksen. Tarjous on voimassa 31.1.2013 asti. Jos pukin pakettiin vielä halajaa jotain saada niin kuulemani mukaan vielä 17. ja 18. päivä tehdyt tilaukset ehtisivät jouluksi kotiin. Mitä nopeammin tilauksen tekee niin sitä varmemmin sen toki jouluksi kotiin saa :) Verkkokauppaan pääset tästä linkistä.