door+open.jpg

Bloggareita syytetään monesti liian ruusuisen kuvan antamisesta -bloggarin elämä on täydellistä. On täydellisiä koteja ja täydellisiä perheitä. Tämä johtunee siitä, ettei omaa henkilökohtaista elämää kuitenkaan halua jakaa tuhansien lukijoiden kanssa. Itse olen rajannut myös melko tiukasti monia eri aiheita blogistani -olen halunnut pitää blogin hyvän mielen paikkana jossa elämän kurjia puolia ei tarvitse ruotia.

Siksipä mietin pitkään mitä sanoisin, sanoisinko ja jos sanon niin miten. Totesin kuitenkin, että elämässä on tapahtunut niin isoja muutoksia ettei niitä voi täysin pitää blogin ulkopuolella. 


moving-day.jpg

Blogihiljaisuuden syynä on ollut siis muutto. Tavarat on tuotu uuteen kotiin -kotiin johon muutimme K:n kanssa kaksistaan. Ilman mitään sen suurempaa draamaa -joskus vain elämä heittää. Tässä nyt ollaan ja sillä sipuli. Toivoisin, että tämä aihe jätettäisiin kommentoinnin saraltakin tähän postaukseen. 

Sanotaan, että kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen aukeaa. Tänään aukesi ainakin uuden kodin ovi -johon pian pääsette kurkkaamaan. Jännityksellä jään odottamaan mitä muita ovia elämä vielä antaa avattavaksi.