Uusi koti on vielä hieman kolkko. Toki tärkeimmät jutut löysivät paikoilleen jo muuttopäivänä -minulla kun on tapana laittaa koti kuntoon jo muuttopäivänä eikä laatikoita yleensä paria päivää pidempään nurkissa pyöri. Silti paljon puuttuu -sellaisia pieniä "turhempia" juttuja. Niitä jotka tekevät kodista kodikkaan. Seinät esimerkiksi huutavat tyhjyyttään, sohva kaipaisi ehkä sisustustyynyjä ja pari huonetta uusia valaisimia. 


IMG_4452.JPG

Olohuoneesta löytyy pieni syvennys josta olen tehnyt työskentelytilani. Se on alusta asti ollut muutostilassa. Nyt järjestys alkaa muotoutua vaikkakaan noin pienestä tilasta ei supertoimivaa saakkaan (varsinkin kun työtilaan pitää ahduttaa tulostin sun muuta tilaa vievää rumilusta). Hieman kolkko se kyllä vieläkin on. Olen miettinyt tuohon seinälle esim. liitutaulutarraa, kelloa yms. Hyllyt olisivat myös kova sana mutta vuokra-asuntoon en viitsi ruveta niitä asentelemaan. Työtuolina toimii vielä ainakin hetken opiskeluajoilta asti mukana kulkenut tuolivanhus. Haaveissa siintäisi hankkia tuohon tilalle Kartellin Victoria Ghost -tuoli. 

IMG_4447.JPG

IMG_4453.JPG