IMG_5900.jpg

Eilisissä kotikuvissa vähän jo vilahtikin yksi uusi ihana juttu. Kuten olette varmaan huomanneet olemme täällä Casassa tehneet työtä sisustusliike Palorannan kanssa. Itse pääsin valitsemaan muutaman ihanuuden heidän valikoimastaan. Itselleni valitsin kaksi kappaletta valkoisia TamTam jakkaroita. Toinen niistä majailee nyt sohvan vieressä. Olen pitkään kaivannut sohvan viereen jotain johon laskea lasi yms. Pöytää en kuitenkaan ole halunnut hankkia -tämä ratkaisi ongelman! 

IMG_5907.jpg

Toinen kotiutui eteiseen oven viereen. 

 

IMG_5904.jpg

Lisäksi valitsin vielä Koziolin hauskan mini-Babell tarjoilualustan. Saa nähdä jääkö tämä tähän käyttöön vai tuleeko tästä uusi korujensäilytyspaikkani -toimisi hyvin sellaisenakin!

IMG_5905.jpg

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Sisustusgalleria Palorannan kanssa.