IMG_6870.jpg

Kuten sanoinkin tuli yksi päivä "rymyolo" eli huonekalujen paikkaa piti ruveta muuttamaan. Olohuoneessa pöytä kääntyi toisinpäin. Olohuoneeseen tulee kohta uusi..tai no vanha (kulmasohva edellisestä kodistani) ja saa nähdä toimiiko tämä järjestys nyt sitten uuden sohvan kanssa -toivottavasti. Lähiaikoina myös verhojen pitäisi olkkarissa vaihtua mutta siitä sitten lisää myöhemmin ;)

IMG_6873.jpg

Huomatkaa hyllyn päällä nököttävä valkoinen möykky -se on eteisen lamppu. Edelleenkin odottelee, että joku sen kattoon saisi. Jätän suosiolla muille sillä kerran olen onnistunut pimentämään koko rapun asennuksillani :D

IMG_6871.jpg

Tuolit ostin vuosi sitten ajatuksena päällystää istuinosat uudestaan. Juu sekin odottaa vielä. Ovathan nuo noinkin menneet mutta ei tuo väri lempparini ole. En vain vieläkään ole päässyt päätökseen siitä millaisella kankaalla nuo päällystäisin.

IMG_6872.jpg