IMG_7147.jpg

Melko perinteistä sanon minä. On perjantai ja mitä tekee Anttis -siirtelee huonekaluja! Hei olen Anttis ja minulla on ongelma -vaihdan makkarini järjestystä kahden viikon välein! Raahauduin tänään töistä puolikuolleena kotiin. Loman jälkeinen viikko ylitöineen oli raskas ja syksyn pimeys verottaa. Sitten yhtäkkiä pitää kuitenkin ruveta räikämään! Johtunee myös ehkä siitä, että makkari on ollut viikon räjähdys sillä uudessa sängyssä oli valmistusvirhe ja jalkopääty halkesi tukipalkin kohdalta. Eikun lattialle nukkumaan ja reklamaatiota Ikeaan. Todella nopeasti tapahtuikin -reklamaation lähetin maanantaina ja tänään uusi jalkopääty tuotiin kotiovelle! Niin paljon kun tämä episodi harmittikin niin pisteet Ikealle nopeasta toiminnasta. Ihana kun makkari ei näytä enää kaatopaikalta!

IMG_7138.jpg

IMG_7141.jpg

Jostain syystä mustavalkoisuus miellyttää silmääni ilman mitään tehosteväriä. Yleensä kaipaan jonkun väriläikän joukkoon mutta nyt tämä tuntui hyvältä ratkaisulta. Kaikki vaaleanpunaiset jutut kärräsin muualle.

IMG_7146.jpgIMG_7144.jpg

Muutama uusi juttukin löytyy huoneesta. Villa31:sen kanssa tehdystä yhteistyöstä saatu juliste siirtyi nyt tänne. Lisäksi sisko kiikutti lomallaan minulle h&m homen puolelta nuo tyynynpäälliset sekä mustan kynttilän valkoisen kaveriksi -kiitos sisko rakas!