Me Casalaiset olemme saaneet kunnian olla näkyvästi edustettuna uusimmassa Kotiblogit lehdessä. Esimerkiksi Ihana Kolmen tähden koti pääsi kanteen! Wow!

 

IMG_9382.jpg

 

Mansikkalakin vilahtaa lehden sivuilla -hih!

IMG_9380.jpg

 

Lehtijutun myötä itselläni heräsi pitkästä aikaa joulufiilis. Olen aina ollut jouluihminen mutta pari viime vuotta on mennyt siltä osin vähän ohi. Jostain syystä juuri joulun ajat ovat olleet parina viime vuonna elämässäni mullistusten aikaa joten paukut eivät yksinkertaisesti ole riittäneet joulun miettimiseen. Tänä vuonna on pitkästä aikaa ihana fiilistellä tätä yhtä vuoden ihanimmista juhlista!  Sopivasti täällä Oulussa satoi viime yönä lumi maahan -alkaa poltella jouluvalojen ripustaminen yms! Blogissa tullaan varmasti siis näkemään taas joulufiilistelyjä tänä vuonna -voisin vaikka aloittaa tuon Kotiblogit lehden juttua varten otetuilla kuvilla lähipäivinä.