IMG_9291.jpg

Tuli Tallinnassa shoppailtuakin. Nykyään melko harvinaista minulle -yritän pitää tavaramäärän suht minimissä ja mietin ostoksiani yleensä tarkkaan. Tällä kertaa kuitenkin löysin vaatekaappiin täytettä (sitä kaivattiinkin!) ja sisustuspuolella nämä tuikkupurkit päätyivät ostoskassiin. Yllättäen tähtiä..

 

IMG_9289.jpg

IMG_9293.jpg

Nämä koristavat nyt keittiötä. Pientä piristystä sinne kaivattiinkin. Koko keittiö onkin pieni murheenkryyni ja olen tässä viime päivät miettinyt mitä sille tekisi. Suurin ongelma on ettei keittiössä ole verhotankoa tai kiskoa. Laasti on kuulemma niin haperoa ettei tankoa oltu uskallettu siihen porata. Niinpä seinässä menee vähemmän kaunis tarranauha ja sillä pitäisi yrittää verhot laittaa. En tykkää. Jos jollain lähtee hyviä ideoita niin niitä saa tänne nakella ;)