altaat%20koli%20spa.jpg

Kolilla yövyimme Break Sokos Hotel Kolilla keskellä kansallispuistoa. Tästä on helppo lähteä ihailemaan Kolin upeita maisemia. Kivana yllätyksenä huoneemme oli vaihdettu Junior sviittiin -ja voi niitä näkymiä ikkunoista. Lähtöaamuna tuijottelinkin vain ikkunasta hyvän tovin ja huokailin.

sokos%20hotell.jpg

 

Illaksi lähdimme nauttimaan hotellin upeasta Spa:sta. Jos mietit kotimaassa kohdetta johon lähteä rentoutumaan niin tämä on se paikka! Aivan mieletön paikka! Spa:ssa on ikäraja k-18 klo 16.00 jälkeen. Hintaan kuului kiulu joko Lumen tuotteita joilla pystyi tekemään Spa:ssa esim. jalkahoitoa yms. Vaihtoehtoisesti pystyi ottamaan kiulun juomilla. Koska meitä oli kaksi valitsimme tuotekiulun sekä skumppaa.

 

lumenen%20tuotteet.jpg

 

Tuotteet oli numeroitu ja  kylpylään oli merkattu missä mitäkin tuotteita pystyi käyttämään. Kylpylässä pystyi myös valitsemaan erillaisia "polkuja" sen mukaan mitä kaipasi -virkistystä, kaunistusta yms. Me kyllä ravasimme kaikki mahdolliset läpi! Aikaa muuten kannattaa varata vierailuun reilusti. Meilläkin hurahti kolme tuntia tuosta noin vain ja vieläkin olisin voinut jäädä.

relax%20spa.jpg

skumppa%20kolispa.jpg

skumppa%20palju%20koli.jpg

Ulkoa löytyi paljuja. Skummppaa paljussa näissä maisemissa -no kyllä kelpasi!

 

spa.jpg

sauna%20koli.jpg

h%C3%B6yrysauna%20koli.jpg

rentoutumishuone.jpg

Ihana Relax huone jossa oli tarjolla hedelmiä ja teetä. Parasta täällä oli kuitenkin kiviset lämpöpedit joissa makoillessa saattoi ihailla maisemia. En olisi irronnut penkistä enää millään -niin ihanan rentoa siinä oli lokoilla.

tulikivi%20lepotuolit.jpg

koli%20spa.jpg

kylm%C3%A4vesiallas.jpg

Kylmävesiallas johon allekirjoittanut ei uskaltautunut.

 

kolin%20kuohu.jpg

koli.jpg

Eipä voi todeta muuta kuin, että mieltön paikka!  Haluan tänne ehdottomasti uudestaan! Kokemus oli ihan mieletön ja tällä jaksaa taas pitkälti eteenpäin. Käykää kurkkaamassa lisää infoa Spa:sta täältä.  Erityiskiitos pitää vielä myöntää Sokos hotell Kolin ihanan leppoisalle henkilökunnalle. Oli ilo vierailla hotellissanne!

 

Yhteistyössä Sokos hotell Koli